iTrack Sistem

iTrack Sistem

Program za klijente bez ograničenja može da se koristi, upiti, obim podatak, broj vozila, odnosno broj korisnika ne utiču na operativne troškove, korišćenje je besplatno. Konfiguracija on-board jedinice omogućava daljinsko programiranje. Omogućena je izmena podešavanja konfiguracije, kao i na jedinstven način, celokupna izmena softvera i na taj način su na raspolaganju nove inovacije bez potrebe za kupovinom nove jedinice. To znači da ćete  svake godine koristiti najnoviji softver bez obzira na vrstu vozila u koju je instalirana iTrack GPS uređaj!

iTrack GPS Sistem za praćenje je treća generacija JAVA Web Start-a, savremeni sistem za satelitsko praćenje, koji je jednako pogodan za upravljanje i kontrolu kako kod male tako i kod velike flote.

Za funkcionisanje sistema u vozilu je neophodno ugraditi sistemski uređaj a za praćenje vozila se koristi sopstvena klijentska aplikacija koja je besplatna. Program funkcioniše u operativnim sistemima kao što su: WINDOWS, LINUX, MAC OS-X. Prikupljeni podaci su korisniku dostupni šest meseci (ali za svaki period moguća provera). Vozila su 24 sata u stalnom kontaktu sa centralnim serverom. Sistem svakih 20-30 sekundi vrši prenos podataka u zavisnosti od kretanja vozila.

itrack

iData DOO

Priznata mađarska kompanija

Priznata mađarska kompanija

iData Doo je Priznata mađarska kompanija iz oblasti GPS praćenja vozila. Jedan od vlasnika kompanije je 1999. godine osnovao Trackstar.hu koji je u Mađarskoj bio prvi sistem za satelitsko pracenje voznog parka preko Web-aplikacija. Kombinovanjem znanja, moderne tehnologije i stručnog iskustva 2005. godine se rodilo iTrack GPS sistem za praćenje, koji je jednostavan za rukovanje i kontrolisanje.

iTrack GPS sistem

iTrack GPS sistem su razvili visokokvalifikovani inžinjeri prema potrebi korisnika i današnje vreme predstavlja neophodni alat za privredni opstanak malih i srednjih preduzetnika. Zahvaljujući našim operativcima i razvojnom timu, naše klijenete ne sačinjavaju samo fizička lica, mala i srednja preduzeća, nego i poznate velike kompanije. iTrack je Vaš najpouzdaniji partner u okviru zaštite voznog parka, jer kontinuirano Vam pružamo kvalitet i izvanredne rezultate uz pristupačne cene!

I mnogo više

Pored satelitskog praćenja, naša kompanija pruža uslugu zaštite vozila od krađe. U ovom slučaju sigurnost vozila 24 sata dnevno obezbeđuje naš dispečerski servis. Ne samo softver već i on-board jedinicu proizvodi naša kompanija Phonex Doo (sa iData Doo-om) u sopstvenu savremenu proizvodni pogon. Za detaljnije informacije i stručne prezentacije, slobodno se obratite nama.